2° Open Golftoernooi

Op 10 oktober 2014 organiseerde Business Club Dendermonde haar 2° Open Golftornooi.

Deze activiteit kadert binnen onze ambitie om onze leden in een ontspannen sfeer met elkaar in contact te brengen. Ook niet BCD leden konden deelnemen.

Met dit tornooi richten we ons enerzijds tot de actieve golfers maar eveneens tot mensen die kennis willen maken met de sport. Voor hen stond een initiatie op het programma.

Net als vorig jaar waren de weergoden van de partij. Met zachte herfsttemperaturen en een flink aanwezige zon genoot iedereen van de sport. 

In totaal verschenen 15 golfers op de grasmat en het was Wim Goedgezelschap (Autobedrijf Buslot) die met de eerste prijs aan de haal ging. Yves en Ann van restaurant Kokarde, zelf ook actieve golfers en deelnemers aan dit tornooi, hadden voor een leuke restaurant bon gezorgd als eerste prijs. Waarvoor dank !

Niet enkel de beste speler ging met een prijs naar huis. We danken naast het reeds vermelden Restaurant Kokarde ook Intersig, Molcon Interwheels, Moore Stephens Verschelden, Belfius Regio Dendermonde Buggenhout en VOKA voor de prijzen die ze hadden voorzien. Dat Luc Macharis (Transport Macharis) de grote trekker is van dit tornooi heeft hij met kracht bijgezet door bij de start van het tornooi alle deelnemers een setje golfballetjes cadeau te doen. 

Het echte tornooi is één ding, mensen warm krijgen voor de sport is minstens even belangrijk. Met dat doel werd de initiatie georganiseerd. Ze waren met 17 en hebben uiteraard ook het beste van zichzelf gegeven. Onder de deskundige leiding van de uitbaters van de Krokkebaas werden ze begeleid in hun eerste stappen in de sport. Hier was het Peter Mol (Molcon Interwheels) die met de eerste prijs van de putting-wedstrijd aan de haal ging. Gentleman als hij is, heeft hij met zijn prijs Annemie De Proft van VOKA in de bloemen gezet. Annemie zorgt immers achter de BCD schermen voor heel veel ondersteuning. Een geste die dus meer dan op zijn plaats was.

Na de prijsuitreiking werden de glazen gevuld en genoot iedereen van een gezellige broodjes receptie.

Tot volgend jaar !?