Eindejaarsdrink 2016

Op 15 december 2016 organiseerde de Business Club Dendermonde haar eindejaarsdrink.

Het was een uniek moment om als ondernemer het nog even te hebben over wat 2016 heeft kunnen betekenen, maar vooral over de plannen voor 2017.

De heer Bert Baeck bracht ons inzichten over de vierde industriële revolutie. De business Class De impact van Industrie 4.0, Internet of Things,  Big Data en analytics op de economie en de maatschappij” was een succes.

De Dendermondse jobbeurs werd aangekondigd door de heer Dirk Abbeloos. Dit wordt geen droge sollicitatiestrijd maar eerder een perfecte gelegenheid om u als bedrijfsleider aan bod te laten komen met uw activiteiten en al de mensen die u hierin helpen en sterken. Deze jobbeurs zal iedere geëngageerde werkkracht boeien. Daarenboven zorgt het prachtige kader van Hangaar 43 voor de nodige sfeer. Hierover hoort u vast nog veel!

En dat 2017 veel in petto heeft, bewijst ook Kris Verwaeren van DDS. U leest hier meer over op onze site onder ‘activiteiten’. Bedrijven van het Hoogveld en de Steenkaaistraat worden hier later nog voor uitgenodigd.

En ook dit jaar brachten de mensen van Hof Ter Velden overheerlijke bordjes waarvan onze smaakpapillen hebben genoten.

Wij wensen u een creatief en succesvol 2017 toe !!