Oudejaarsdrink 2014

Op donderdag 11 december 2014 organiseerde Business Club Dendermonde haar 3° Oudejaarsdrink.

Alle leden van de club waren uitgenodigd evenals de lokale overheden, de intercommunale DDS, de politie, de brandweer en de pers. In totaal waren we met net iets meer dan 100 deelnemers. 76 van hen namen ook deel aan de voorafgaande info sessie gegeven door Bart Verschelden.

Hof ter Velden, die gratis haar zaal ter beschikking stelde, verwende ons op een selectie van hun nieuwste, creatiefste maar vooral lekkerste creaties. We hadden zelfs de eer te proeven van hun nieuw culinair concept Canviar genoemd.

Iets na 18u00 startte Bart Verschelden (Moore Stephens Verschelden) met zijn toelichting m.b.t. de nieuwigheden die we mogen verwachten van onze nieuwe regering.

In een gebalde presentatie opgebouwd rond 10 punten lichtte Bart het regeerakkoord toe. Voor de deelnemers is nu duidelijk wat we mogen verstaan onder tax shift, verhoging van de forfaitaire beroepskosten en verlaging van de patronale bijdragen op arbeid. De presentatie van Bart staat gepubliceerd onder onze dossiers.

In zijn speech lichtte Hugo Van den Broecke de werking van de club toe. Met een realisatie van de beveiligingscamera’s en een start van de graafwerken voor de installatie van het Fibernet kan tevreden teruggekeken worden op de werking van dit jaar. Tenslotte riep Hugo iedereen op om deel te nemen aan de Mobiliteitswedstrijd. Via de wedstrijd zoeken we het bedrijf dat het beste mobiliteitsplan uitwerkt. Als beloning zal dit bedrijf een elektrische fiets winnen. Ga alvast naar ons dossier Mobiliteit om de details te vernemen.

Een laatste keer werd het glas gehoffen om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe in te luiden. Nadien kon het netwerken van start gaan. Zoals gepland sloten we de deuren rond 23.00.

 

Deze activiteit kaderde binnen het project Concilio, een project waarmee VOKA – gesteund door de Vlaamse Overheid – interbedrijfssamenwerking op bedrijventerreinen wil optimaliseren. Concilio, een project met steun van het Agentschap Ondernemen.