Zomer BBQ 2013

De barbecue van de Business Club Dendermonde op 25 juni in BMW-garage Romein te Dendermonde kon op een massale opkomst van de leden rekenen. Dat de Business Club Dendermonde springlevend is, bewezen de 145 inschrijvingen en de ruim 80 aangesloten bedrijven op vandaag.

Deze barbecue was een ideale gelegenheid om te netwerken op een leuke lokatie met lekkere catering en de contacten tussen plaatselijke ondernemers te bevorderen, maar ook om een woordje uitleg te geven over de projecten waar de Business Club het voorbije jaar is mee bezig geweest.

Als eerste concreet dossier hebben we de camerabewaking op het Hoogveld, waar dit jaar nog een 1ste van 4 delen zal worden uitgevoerd.

Een tweede project is de ‘Denderstreek visie’ waar vanuit de BCD actief wordt meegedacht en meegewerkt aan het VOKA-toekomstplan Tanara 2030.

En als 3de project hebben we Fiber Connect Dendermonde = FCD. Met dit ambitieuze project hebben we een Hoogveld voor ogen dat binnenkort als eerste bedrijventerrein in Vlaanderen is uitgerust met een glasvezelnetwerk en waar Business Club leden de kans krijgen om aan een voordelig tarief te kunnen genieten van een betrouwbare en performante glasvezelverbinding. Hier horen jullie binnenkort ongetwijfeld meer over!

Deze mooie avond was de gelegenheid om een aantal mensen te bedanken zoals de bedrijfsleiding van BMW-garage Romein voor de mooie lokatie, VOKA en Concilio die ondersteuning biedt aan de Business Club, Intercommunale DDS die aanbood om een stuk van de avond te sponsoren en en uiteraard werden alle leden bedankt voor hun aanwezigheid en het vertrouwen.